Föreläsningar

Med lite drygt 300 föreläsningar och utbildningsdagar per år är Simon Elvnäs en väletablerad och högt renommerad föreläsare och keynote speaker både i och utanför Sverige.

Elvnäs Applied Behavior Research - Föreläsningar - Simon Elvnäs
Simon Elvnäs har för sina föreläsningar hos Chefsnätverket Close tilldelats utmärkelsen: ”Utmärkt föreläsare – Guld”.

Föreläsningar bokas via Volante förlag som både hanterar talarförmedling, film- och videorättigheter samt publikationer. Förfrågningar gällande föreläsning, utbildningsdagar, workshop eller andra skräddarsydda upplägg ställs till speakers@volante.se.

Simon Elvnäs har för sina föreläsningar hos Chefsnätverket Close tilldelats utmärkelsen: ”Utmärkt föreläsare – Guld”. Endast föreläsare med betyg på 4,8 eller mer får utmärkelsen så detta är ett bevis på att Simon varit mycket uppskattad och fått höga betyg av Close medlemmar.

Vi föreläser gärna om det vi vet och kan. Vi visar gärna våra metoder och resultat eftersom det yttersta målet för vår verksamhet är att få bidra till att utveckla ledare i deras arbete. Vi vill att vår forskning blir till nytta, vi vill bidra till verksamheter och deras ledare och vi blir glada när vi kan göra skillnad på riktigt.

Boka Föreläsning

Med lite drygt 300 föreläsningar och utbildningsdagar per år är Simon Elvnäs en väletablerad och högt renommerad föreläsare och keynote speaker både i och utanför Sverige.

Boka föreläsning

Köp boken Effektfull

Simon Elvnäs har i en världsunik forskningsstudie filmat hundratals ledare och kartlagt deras beteenden. Slutsatsen är att chefer inte gör vad de ska göra, vad de vill göra, eller ens vad de tror att de gör. Den här boken presenterar en ny modell för ett effektfullt ledarskap baserad på verksamhetens, medarbetarnas och ledarens faktiska behov. Ett medvetet ledarskap där ledaren i stället för att göra mer av allt, gör mindre men rätt.

Köp boken "Effektfull"

Elvnäs Applied Behavior Research i media