Publikationer

Här nedan kan du ta del av de senaste pressinformationen om Beteendemetoder och vårt arbete.

 

Bok

Hösten 2017 släppte Simon Elvnäs boken "Effektfull" som är baserad på vår innovativa forskning om ledarskap. Klicka HÄR om du vill läsa mer om den.

TV

____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Mediedagarna – SVT mars 2014 – “Du vill, du kan, du misslyckas”.

Här kan du se föreläsningen från Mediedagarna som sändes på SVT mars 2014. Föreläsningen handlar om ledarskap och nya arbetsmetoder. Vad är det som hindrar dig som chef att utöva det ledarskap du vill? Hur kan du övervinna hindren och bli just den chef som du vill vara? Simon Elvnäs, leg arbetsterapeut, magister i ergonomi och doktorand vid KTH i en föreläsning om nydanande arbetsmetoder och ledarskap.

 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________

smt_tidning
I Socialmedicinsk Tidskrifts temanummer ”Ledarskap, interventioner och hälsa – Om ledares betydelse för hälsofrämjande arbetsplatser” beskriver vi kortfattat vår forskning och pågående studier. Ur artikeln:

 

”Trots mycket ledarskapsforskning saknas kunskap om ledarskapsbeteenden i praktiken och dess påverkan på medarbetares prestation. Med tillämpad beteendeanalys i arbetsledning vill vi ta reda på vad arbetsledare gör i interaktionen med sina medarbetare. Syftet med vår forskning är . . ”  Läs hela här.

 

 

 

 

 

 

BeteendeMetoder